Hvala vam što ste posjetili naše stranice.


Molimo vas, pažljivo pročitate Uvjete i Odredbe sadržane u ovom dokumentu, jer bilo kakvo korištenje ove web stranice znači Vaše prihvaćanje uvjeta korištenja sadržanih u ovom dokumentu.


NAPOMENA: kroz ovaj dokument - pojmovi "mi", "nas", "naš", “Art & Soul Connections" i "ART & SOUL" odnosi se na registrirani pravni subjekt – ART & SOUL obrt za usluge sa sljedećim pravnim podacima:


ART & SOUL obrt za usluge
vl. Spomenka Žepec
Ljudevita Posavskog 6, 10 000 Zagreb
OIB: 6103343147


Uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila za krajnje korisnike i odnose se na korištenje internetske stranice www.artsoulconnections.com. Korištenjem internetske stranice, krajnji korisnici iskazuju da se slažu s navedenim uvjetima korištenja te pristaju na korištenje internetske stranice artsoulconnections.com u skladu s njima.


Privatnost podataka

Svi osobni podaci ili materijali poslani web stranicama artsoulconnections.com podliježu politici tvrtke ART & SOUL obrt za usluge o privatnosti i zaštiti osobnih podataka, što možete pronaći na sljedećem linku pod nazivom Izjava o privatnosti i sigurnosti.


Pravo na intelektualno vlasništvo


Dokumenti publicirani na artsoulconnections.com ne smiju se kopirati osim ukoliko se kopije ne koriste za nekomercijalnu i osobnu upotrebu. Uz poštivanje gore navedenog ograničenja, kopiranje je dozvoljeno samo uz navođenje svih zadržanih napomena i upozorenja o autorskim pravima, drugih upozorenja o vlasništvu bilo koje vrste, te svih ograničenja od odgovornosti koja su na ovoj internet stranici navedena.


Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na ovoj internet stranici dozvoljena je samo uz prethodno izričito odobrenje vlasnika internet stranica artsoulconnections.com, odnosno tvrtke ART & SOUL obrt za usluge


Odgovornost


ART & SOUL obrt za usluge i treće strane koje su sudjelovale u stvaranju, proizvodnji ili isporuci ove stranice u naše ime nemaju nikakve odgovornosti za izravne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete, troškove, gubitke ili bilo kakve odgovornosti koja proizlazi iz pristupa, upotrebe, nemogućnosti upotrebe, promjene sadržaja ove web stranice ili proizlaze iz bilo kojih drugih web stranica kroz link na ovoj web stranici ili kroz bilo kakve akcije koje poduzimamo ili ne poduzimamo kao rezultat bilo koje elektronske poruke koju ste poslali. 

ART & SOUL obrt za usluge i treće strane koje su sudjelovale u stvaranju, proizvodnji ili isporuci ove web stranice nemaju odgovornost održavati materijale i usluge dostupne na ovoj web stranici niti dostavljati povezane ispravke, nadopune ili objave. Svaki materijal dostupan na ovoj stranici podložan je promjeni bez obavijesti. 
Nadalje, ART & SOUL obrt za usluge ne prihvaća odgovornost za bilo koji gubitak prouzročen virusima koji mogu zaraziti vaš kompjuter ili bilo koju drugu vašu imovinu kroz upotrebu, pristup ili skidanje bilo kojeg materijala s ove web stranice. Ukoliko odlučite skidati materijal s ove web stranice, činite to na vlastiti rizik.


Kolačići (Cookies)


Web stranice artsoulconnections.com koristi kolačiće za ispravno funkcioniranje Internet stranica te pružanje boljeg i kvalitetnijeg korisničkog iskustva. Za više informacija o kolačićima, molimo posjetite stranicu Izjava o privatnosti i sigurnosti.


Dopuna zakonske obavijesti


Zadržavamo pravo izmjena i ispravke ovog dokumenta. Molimo vas da se uputite na ovu stranicu s vremena na vrijeme, kako biste imali pregled novih informacija.

  • Share on social media: