Rezervirajte svoj termin
Coaching

Coaching

Kada se odlučujete se coaching spremni ste za određene promjene i pomake u životu i potrebna Vam je podrška. 

Coaching Vam može pomoći da promjene u kojima ste se zatekli ili koje pokrećete pokrenete na sistematičan, kontinuiran i podržan način. U coachingu se radi brzinom koju sami određujete. Coaching proces aktivira snagu i energiju koje često niste svjesni. Coaching procesom krećete na put prema svojem „novom ja“.

Coaching Vam može pomoći da kroz male, sitne korake koji su kontinuirani i svakodnevni, napravite svoj veliki osobni rast. Povećat ćete svoj fokus na ono što Vam je stvarno bitno u životu i pozitivne promjene će započeti. U coachingu se kreće od onog gdje ste Vi danas, na početku procesa i gdje želite biti nakon određenog perioda.
Kako psihološki funkcionira coaching?

Coaching usmjerava osobu u smjeru kojeg sama izabere. Osoba se suoćava sa sobom, sa svojim strahovima, željama i u sigurnom okruženju osnažena slijedi svoje ciljeve. Putem se stvaraju pozitivna iskustva koje potiću pozitivno razmišljanje, umiruju i stvaraju nove izbore.

Kako coaching može pomoći osobama koje žele ostvariti kvalitetnu vezu?

Razni su razlozi zašto netko nije ostvario dugotrajan kvalitetan odnos s ljubavnim partnerom. Svaka osoba nosi svoju priču, svaka osoba ima svoj teret prošlosti, svoje mogućnosti percepcije, želje, konstrukcije, strahove, prilike, otpore...

Kroz proces coachinga svaka osoba individualno sagledava ograničenja koja postoje na njenom putu ostvarenja kvalitetnog odnosa, a s druge strane radi na viziji i putu prema ostvarenju svojih želja.
Svaki put je drugačiji, izazovan...

  • Share on social media: