Prihvati rizik ili propusti priliku

Ja sam

Tražim

REGISTRIRAJ SE BESPLATNO

Log in (Zaboravljena šifra)

Coaching

Individualni rad s pojedincima koji žele ostvariti kvalitetan odnos

Couple coaching

Rad s parovima koji žele raditi na sebi

Couple matching

Pronalazak idealnog partnera

Komunikacija

“Chat” komunikacija između parova putem web stranice

Opis platforme

Art & Soul connections je namjenjen svima koji se bave ili se žele baviti svojim odnosima, svima onima koji su u potrazi za kvalitetnim odnosom.

Web stranica Art & Soul s jedne strane otvara prilike da svatko tko je u potrazi za partnerom ovdje sretne svog životnog partnera. U tu svrhu napravljena je web prijava i platforma koja vam omogućuje povezivanje.

S druge strane Art & Soul stranica nudi dodatne usluge, a to su coaching i organizacija susreta potencijalnih partnera te eventi za veći broj sudionika.

Cilj je da dobijete uslugu po mjeri koju sami odabirete, a koja služi da se osjećate sigurno, podržano i zadovoljno na putu prema vašem željenom odnosu.

Naše priče...

...iskustvo je koje mi je zivot promijenilo na bolje, suocilo me sa stvarima koje su do sada bile neizrecene, koje se ne dijele s drugima. Uz Spomenku sam upoznala i priblizila se sebi, postala odlucnija, spremnija na promjene koje sam dugo prizeljkivala. Za nju imam samo rijeci hvale i toplo ju preporucam svima koji su u strahu suociti se sa samim sobom profesionalno ili privatno.

POGODNOSTI

100%

garantirana diskrecija

24/7

korisnička podrška

CHAT

tri i više korisnika

100%

uspješno pretraživanje

OSTANIMO U KONTAKTU?

Newsletter / Subscribe: